Navštíveno 1958x

Měl bych dotázek týkající se dovozu veterána ze zahraničí. Strejda si pořídil hračku na víkendy, koupil to v Holandsku a momentálně řeší jestli se s tím může bezproblému jet přes hranice nebo jsou potřeba nějaký zvláštní dokumenty. Auto pojede na vleku, bude k tomu mít kupní smlouvu a původní velkej TP. Stačí to nebo je potřeba něco dalšího?
A další, zatím předběžný, dotaz - má někdo vlek, odtahovku na 1 (hodilo by se i na 2 auta) a měl by zájem o kšeft? Zatím nemá nikoho kdo by mu to z Holandska dovezl, tak sem slíbil že se poptám. Díky
Ahoj,odkud a kam to je a kolik to měří?Jezdím k Holandsku každý týden.
ahoj, kde přesně v Holandu to je nevím, vezlo by se to do Prostějova. auto si myslím že víc jak 4 metry mít nebude.
Když tak zavolej kolegovi 603140070 a sním se domluv.Ale chtělo by to vědět zhruba odkud to je,takhle to je těžké říct za kolik.Ja budu do pátku mimo ČR.
zas tak aktuální to není, ptám se jen předběžnš ;-)
Holansko = EU = zadny problem pri dovozu, pokud bude mit doklady a nejakou smlouvu, tak to staci... je to defakto to same, jako by si to vezl z nemecka...
mám taky kdyžtak člověka kterej by klidně jel, má vlek na dvě auta...
minimike: díky ;)
thomas: jestli si to strejda neošéfuje sám, tak bych tě kontaktoval ;-)

24.10.2011, 19:19 |
hawai prozradíš o jaký autí se jedná? :-)
jedná se o tohle :-)

Něco podobného už jsem vezl.Hlavně si nezapomeň vybrat někoho kdo má pojištěný náklad.
Tak to je pěkná hračka, co to stálo? jestli to není tajné
cenu neznám, jenom řikal že mu prodejce nabízel, že když to vezme bez faktury, dá mu slevu 2000E.... prodává to nějakej holanďan kterej má na zahradě velký skleníky a v nich kolem 300 veteránů který tahá z USA buď po renovaci nebo je renovuje přímo tam...
Taky by mě zajímala cena...